خانه
نقشه سايت
ورود به سايت
تماس با ما
سال جهش تولید    
پربیننده ترین اخبار
سخنرانی وزیر اطلاعات در مراسم تشییع شهدای حادثه تروریستی اهواز
ضربه به باند قاچاق دارو در شمال کشور
ضربه به دو باند کلان مواد مخدر در هرمزگان و سیستان و بلوچستان
شناسایی و خنثی سازی اقدامات تروریستی گروهک های تجزیه طلب و تکفیری در کردستان و خوزستان
متلاشی شدن باندهای قاچاق ارز و طلا و باندهای جعل اسکناس‌های خارجی و ضرب سکه های تقلبی
بازرسي و رسيدگي به شكايات
ستاد خبري
دانشگاه اطلاعات و امنیت ملی
اخبار استان ها

1398/2/10 سه‌شنبه

ملاقات وزیر اطلاعات با نماینده محترم ولی فقیه در استان زنجان

 
وزیر اطلاعات:اکنون به آسایش و آرامش مردم نیازمندیم

   وزیر اطلاعات با تقدیر از حمایت‌ها و دلگرمی‌های نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان گفت: هدف از این سفر، تکریم و معارفه مدیران کل قبلی و جدید اطلاعات استان زنجان است.
   حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر سیدمحمود علوی، صبح امروز (سه شنبه مورخ 10 اردیبهشت 1398 ) با حضور در دفتر نماینده ولی‌فقیه در دیدار با ایشان، آیت‌الله خاتمی را مصداق یکی از کشتی‌بانان خوب انقلاب دانست که آن‌ را در امواج پرتلاطم به خوبی هدایت می‌کند و اظهار کرد: به لطف خدا اغلب ائمه‌جمعه وظیفه خود را به درستی و شایستگی عمل می‌کنند و در جهت تحکیم و وحدت جامعه و انگیزش مسئولان در خدمت به جامعه، نقش تأثیرگذار دارند.
   وزیر اطلاعات گفت: ائمه‌ جمعه در دل جامعه جایگاه دارند و به جامعه آرامش بخشیده‌اند؛ چراکه اکنون به آسایش و آرامش مردم نیازمندیم.
   دکتر علوی از نقش مثبت و هدایت خوب و تقویت عزم و اراده مسئولان در جهت خدمت به مردم قدردانی کرد و افزود: استان زنجان از نظر دیانت، سخت‌کوشی و دانش‌پروری سرآمد است و حضور در جمع مردم عاشورایی و تاسوعایی، سعادت است.
   در ادامه این دیدار، آیت‌الله علی خاتمی، نمایده ولی فقیه در این استان، زنجان را استانی آرام دانست و اظهار کرد: آرامش خوبی در استان زنجان حاکم است و این آرامش مرهون مردمان نجیب استان است.
   نماینده ولی فقیه ادامه داد: صبغه دینی زنجان و زنجانی‌ها این آرامش موجود را تقویت می‌کند؛ علاوه ‌بر آن آرامش موجود به همکاری مردم و تلاش مسئولان بازمی‌گردد.
   وی با بیان این که کشور همانند یک کشتی است که همه بر روی آن قرار دارند و خوبی و یا سختی و تلخی که اتفاق بیافتد، نصیب همه می‌شود، افزود: همه مسئولان و مدیران و نیز مردم باید در بحث ولایت‌مداری به الگوها توجه کرده و در انجام وظایف خود از رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) الگوگیری کنند.
   نماینده ولی‌فقیه در استان با اشاره به بارندگی‌های روزهای آغازین سال‌جاری، تصریح کرد:در استان زنجان بارش‌های خوبی داشتیم که خوشبختانه با این وجود، مشکل خاصی در استان اتفاق نیفتاد و این مهم به دلیل ایجاد آمادگی که پس از سیل گلستان در استان زنجان بود و همه مدیران مرتبط با ستاد بحران تا پایان تعطیلات در حالت آماده‌باش بوده و در استان حاضر بودند.
   آیت‌الله خاتمی یادآور شد: استان زنجان در حوزه جرائم خشن جزو آخرین رتبه‌های کشور است که این مهم به دلیل فضای همدلی بین مردم و مسئولان است و اگر این گونه نبود، مشکلات به همین سادگی رفع نمی‌شد.
   وی با اشاره به اعطای مدال بی‌بدیل سرباز گمنام امام زمان( عج ) به کارکنان وزارت اطلاعات از سوی امام راحل، خاطرنشان کرد: خوشبختانه مدیران‌کل اطلاعات استان در ادوار مختلف، عملکرد موثر و فعال داشته‌اند و حضور حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر علوی در رأس این وزارتخانه، مایه دلگرمی است.


 
مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت اطلاعات 
 

نسخه قابل چاپ
آرشیو
  • کلام ولایت
  • مصاحبه و سخنرانی وزیر
  • اطلاعیه ها و بیانیه ها
  • اخبار
    • اخبار استان ها
  • سخن هفته
  • آگاه سازی و هشدارها
  • تازه های نشر
    • مقاله
    • کتاب ها
  • داستان های اطلاعاتی
  • درباره ما
    • ارتباط با ما
    • آیا می دانید؟
    • تاریخچه ستاد خبری
    • قوانین و مقررات
  • پیوندها
     
یکشنبه 17 اسفند 1399  
 
Sunday, March 07, 2021  
 
الأحد, رجب 23, 1442  
 
3/7/2021 12:59:16 PM 12:59:16
کلیه حقوق این پایگاه متعلق به وزارت اطلاعات است و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع می باشد.